Hesabımı Sil
Hesabını ve tüm verilerini kalıcı olarak silebilirsin.
Bu işlem geri alınamaz. Hesabını sildiğinde tüm verilerin kalıcı olarak kaybolur.
Silinecekler
- Ürettiğin çalışma kağıtları ve quizler
- Çözüm geçmişin
- İlerlemen ve rozetlerin
- Oluşturduğun sınıflar ve ödevler
- Veli-öğrenci bağlantıların
- Hesap bilgilerin
Aboneliğin varsa App Store / Google Play üzerinden ayrıca iptal etmelisin — hesabını silmek aboneliği durdurmaz.